Uutisia
Isännöintiliitto
Karu muistutus hiekotusvastuusta kiinteistönomistajille – liukastumisvahingosta miljoonakorvaukset »
15.03.2023 13:17

Viime päivinä mediassa on puhuttanut tuore käräjäoikeuspäätös Keski-Suomesta, jossa kiinteistönomistaja velvoitettiin maksamaan miljoonakorvaukset kerrostalon pihalla liukastuneelle asukkaalle. Isännöintiliitto kantaa huolta vastuuvakuutusten tason riittävyydestä, jos korvaussummat voivat nousta näin suuriksi. Huomenna mahdollisesti alkava kiinteistöpalvelualan lakko tekee tilanteesta akuutin.

Artikkeli Karu muistutus hiekotusvastuusta kiinteistönomistajille – liukastumisvahingosta miljoonakorvaukset julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Isännöintiliitto
Luottamus lisääntyy jakamalla »
15.03.2023 09:42

Isännöintiliiton vuoden 2023 isoja puheenaiheita ovat luottamus isännöintialaan ja vastuullisuuden kehittäminen. Liittokokouksessa 15.3.2023 hyväksyttiin luottamuksen rakentamiseen keskittyvä toimintasuunnitelma ja valittiin uusia henkilöitä liiton hallitukseen.

Artikkeli Luottamus lisääntyy jakamalla julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Isännöintiliitto
Isännöinnille uusi työkirja vastuullisuuden kehittämiseen »
13.03.2023 13:08

Vastuullisen isännöinnin työkirja auttaa selvittämään, missä vaiheessa isännöintiyritys on vastuullisuuden suhteen ja miten se haluaa kehittää vastuullisuuttaan.

Artikkeli Isännöinnille uusi työkirja vastuullisuuden kehittämiseen julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Isännöintiliitto
Sopiihan vuoden tärkein kokous kalenteriisi? »
10.03.2023 06:00

Mikä yksittäinen iltameno vaikuttaa eniten keskimääräisen suomalaisen vuoden menoihin? Kyse ei ole railakkaasta baari-illasta, vaan taloyhtiön yhtiökokouksesta. Tänä vuonna yhtiökokouksen vaikutus omiin menoihin voi olla tärkeämpi kuin vuosiin. Vastikkeiden korotuspaineet ovat monessa taloyhtiössä kovemmat kuin mahdollisesti kertaakaan 2000-luvun aikana. Esimerkkilaskelma kaksiosta uudiskohteessa osoittaa korkojen nousun hurjan vaikutuksen.

Artikkeli Sopiihan vuoden tärkein kokous kalenteriisi? julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Isännöintiliitto
ISE-ehdot saatetaan ajan tasalle vuonna 2023 »
07.03.2023 09:07

Isännöinnin yleiset sopimusehdot ajantasaistetaan vuonna 2023. Mukana hankkeessa ovat Isännöintiliitto ry, Kiinteistöliitto ry, ISA ry ja Rakli ry. Nykyiset isännöinnin yleiset sopimusehdot ovat vuodelta 2007....

Artikkeli ISE-ehdot saatetaan ajan tasalle vuonna 2023 julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Isännöintiliitto
Eduskunta hyväksyi rakentamislain – laajan korjaushankkeen yhteydessä vaaditaan jatkossa ilmastoselvitys »
07.03.2023 08:49

Eduskunta hyväksyi 1.3.2023 uuden rakentamislain, johon sisältyy uusi velvoite ilmastoselvityksen laatimisesta. Jatkossa uuden tai rakentamislupaa edellyttävän, laajamittaisesti korjattavan rakennuksen hiilijalanjälki ja hiilikädenjälki on raportoitava ilmastoselvityksellä....

Artikkeli Eduskunta hyväksyi rakentamislain – laajan korjaushankkeen yhteydessä vaaditaan jatkossa ilmastoselvitys julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Isännöintiliitto
Energiaremonttien vauhti kiihtyy – Mistä rahat? »
02.03.2023 05:55

Energiaremonttien rahoittaminen tulee olemaan iso kysymys taloyhtiöille tulevina vuosina. Isännöintiliitto kantaa huolta remonttien rahoituksesta erityisesti muuttotappiopaikkakunnilla. Vihreän siirtymän toteuttamiseksi tarvitaan sekä vihreitä taloyhtiölainoja, valtion energia-avustuksia että valtion takausjärjestelmän uudistamista.

Artikkeli Energiaremonttien vauhti kiihtyy – Mistä rahat? julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Sujuvaa.fi
Muovipakkausten keräys alkoi »
7.1.2021

Muovipakkausten keräys alkoi Laukaassa ja Jyväskylässä 1.1.2021. Vie jätteet kiinteistön keräysastiaan tai ekopisteelle. Lajittele erikseen paperi, kartonkipakkaukset, lasipakkaukset, tekstiilit, metalli ja muovipakkaukset. Kierrätysohje Katso ohje tästä.
Lue lisää ››

TALOYHTIÖN
ISÄNNÖINTIPALVELUT
Taloyhtiön isännöintipalvelut
MUUT TALOUS-
HALLINTOPALVELUT
Muut taloushallintopalvelut
ASUMIS-
PALVELUT
Asumispalvelut
 
Isännöinti Terhi Markkanen