Uutisia
Isännöintiliitto
Isännöintitoimistojen valppaus paljasti huijausyrityksen »
17.04.2024 06:11

Useat isännöitsijät Uudenmaan alueella ovat saaneet asunto-osakeyhtiöille ja kiinteistöosakeyhtiöille suunnattuja laskuja, jotka ovat paljastuneet huijauslaskuiksi. Huijauslaskuja on lähetetty ainakin 12.–16.4. välisenä aikana ja niissä on viitattu pelastuslakiin ja "Virve 2.0 kuuluvuustarkastuksiin".

Artikkeli Isännöintitoimistojen valppaus paljasti huijausyrityksen julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Isännöintiliitto
Uusissakin taloyhtiöissä pitää varautua vastikenostoihin »
12.04.2024 05:06

Ostajan on hyvä perehtyä ostettavan uudiskohteen talouteen huolella ennen ostopäätöksen tekoa. Taloussuunnitelmasta on hyvä katsoa, minkälaisia kuluja taloyhtiölle on laskettu, mihin perustuen ja milloin laskelma on laadittu.

Artikkeli Uusissakin taloyhtiöissä pitää varautua vastikenostoihin julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Isännöintiliitto
Planer på luftvärmepump till sommaren? Agera nu! »
08.04.2024 07:14

Aktieägare har rätt att låta installera en luftvärmepump på balkongen till sin lägenhet, om det inte medför oskäliga olägenheter för husbolaget eller någon annan aktieägare. Husbolaget kan inte kategoriskt vägra installation av luftvärmepumpar, utan fördelarna och nackdelarna med installationen ska alltid bedömas från fall till fall.

Artikkeli Planer på luftvärmepump till sommaren? Agera nu! julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Isännöintiliitto
Delta i husbolagets bolagsstämma, annars beslutar andra om din egendom »
03.04.2024 11:05

För närvarande är det bolagsstämmosäsong i husbolagen. Vid stämmorna går man igenom bland annat bokslutet för föregående räkenskapsår och fastställer nästa års budget och vederlag

Artikkeli Delta i husbolagets bolagsstämma, annars beslutar andra om din egendom julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Isännöintiliitto
Isännöintiliitossa aloitti uusia henkilöitä »
03.04.2024 05:17

Mediamyyjä Tuija Poikajärvi liittyi 18.3.2024 osaksi yhteistyö ja tapahtumat -tiimiä ja työskentelee esimerkiksi mediatilan, näyttelyosastojen sekä tapahtumakumppanuuksien myynnin parissa. Tuija on tehnyt myyntityötä 14 vuotta,...

Artikkeli Isännöintiliitossa aloitti uusia henkilöitä julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Isännöintiliitto
Aikuiskoulutustuki loppuu – miten saada jatkossa osaajia isännöintialalle? »
28.03.2024 09:12

Hallitusohjelman kirjauksen mukaisesti aikuiskoulutustuki lakkautetaan elokuusta 2024 alkaen. Asia on tällä hetkellä eduskunnassa käsittelyssä. Lakkautettavan aikuiskoulutustuen tilalle valmistellaan sosiaali- ja terveysministeriössä uudenlaisia malleja, jotka pohjautuisivat...

Artikkeli Aikuiskoulutustuki loppuu – miten saada jatkossa osaajia isännöintialalle? julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Isännöintiliitto
Osallistu taloyhtiön yhtiökokoukseen tai muut päättävät omaisuudestasi »
26.03.2024 06:15

Parhaillaan on käynnissä taloyhtiöiden yhtiökokoussesonki. Kokouksissa käydään läpi muun muassa edellisen tilikauden tilinpäätös ja vahvistetaan seuraavan kauden budjetti ja vastikkeet.

Artikkeli Osallistu taloyhtiön yhtiökokoukseen tai muut päättävät omaisuudestasi julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

Sujuvaa.fi
Muovipakkausten keräys alkoi »
7.1.2021

Muovipakkausten keräys alkoi Laukaassa ja Jyväskylässä 1.1.2021. Vie jätteet kiinteistön keräysastiaan tai ekopisteelle. Lajittele erikseen paperi, kartonkipakkaukset, lasipakkaukset, tekstiilit, metalli ja muovipakkaukset. Kierrätysohje Katso ohje tästä.
Lue lisää ››

TALOYHTIÖN
ISÄNNÖINTIPALVELUT
Taloyhtiön isännöintipalvelut
MUUT TALOUS-
HALLINTOPALVELUT
Muut taloushallintopalvelut
ASUMIS-
PALVELUT
Asumispalvelut
 
Isännöinti Terhi Markkanen